Boiler me pompë nxehtësie

Pompe nxehtesie per ujin e ngrohte sanitar Modeli HP200S1 , HP300S1
 Kompresori eshte I ndare nga bolieri dhe lidhet me linje tubash bakri
Modeli pajisjes TS200S1 TS300S1
Modeli bolierit TS200HE-S1 TS300HE-S1
Modeli kompresorit UE 1.0-S1 UE 1.0-S1
Vellimi depozites litra 200 300
Tensioni v 230 230
Frekuenca Hz 50 50
Presioni lejuar I depozites Bar 8.5 8.5
Mbrojtja nga korrozioni shufer Magnezi shufer Magnezi
Mbrojtja nga lageshtira IPX4 IPX4
COP ne 7°C/EN16147 2.8 3.26
COP ne 15°C/EN16147 3.7 4.3
Fuqia elektrike ne ngrohje (rezistence) kW 2.15 2.15
Konsumi energjise elektrike kW 0.665 0.885
Konsumi max. energjise elektrike kW 3.15 3.15
Koha per ngrohjen e ujit nga  7°C te depozites ne 55°C 4h08m 4h48m
Koha  per ngrohjen e ujit nga  15°C te depozites ne 55°C 3h26m 3h58m
Temperatura maksimale °C 55 55
Temperatura maksimale, me ngrohje elektrike °C 75 75
Gjatesia maksimale e linjes tubave te bakrit m 20 20
Lloji gazit te punes R134a R134a
Sasia e gazit kg 1.3 1.5
Temperatura minimale qe punon pajisja e jashtme °C -7 -7
Seksioni i tubit te ujit G3/4”F G3/4”F
Diametri i deposites cm Ø55 Ø64
Lartesia e depozites cm 176.5 179.5
Permasat e pajisjes jashme (Gj x Gj x L) cm 90 x 35 x 68 90 x 35 x 68
Pesha e depozites kg 89 89
Pesha e pajisjes jashme kg 44 48
Kategori: , ,
Pershkrimi
Pompe nxehtesie per ujin e ngrohte sanitar Modeli HP200S1 , HP300S1
 Kompresori eshte I ndare nga bolieri dhe lidhet me linje tubash bakri
Modeli pajisjes TS200S1 TS300S1
Modeli bolierit TS200HE-S1 TS300HE-S1
Modeli kompresorit UE 1.0-S1 UE 1.0-S1
Vellimi depozites litra 200 300
Tensioni v 230 230
Frekuenca Hz 50 50
Presioni lejuar I depozites Bar 8.5 8.5
Mbrojtja nga korrozioni shufer Magnezi shufer Magnezi
Mbrojtja nga lageshtira IPX4 IPX4
COP ne 7°C/EN16147 2.8 3.26
COP ne 15°C/EN16147 3.7 4.3
Fuqia elektrike ne ngrohje (rezistence) kW 2.15 2.15
Konsumi energjise elektrike kW 0.665 0.885
Konsumi max. energjise elektrike kW 3.15 3.15
Koha per ngrohjen e ujit nga  7°C te depozites ne 55°C 4h08m 4h48m
Koha  per ngrohjen e ujit nga  15°C te depozites ne 55°C 3h26m 3h58m
Temperatura maksimale °C 55 55
Temperatura maksimale, me ngrohje elektrike °C 75 75
Gjatesia maksimale e linjes tubave te bakrit m 20 20
Lloji gazit te punes R134a R134a
Sasia e gazit kg 1.3 1.5
Temperatura minimale qe punon pajisja e jashtme °C -7 -7
Seksioni i tubit te ujit G3/4”F G3/4”F
Diametri i deposites cm Ø55 Ø64
Lartesia e depozites cm 176.5 179.5
Permasat e pajisjes jashme (Gj x Gj x L) cm 90 x 35 x 68 90 x 35 x 68
Pesha e depozites kg 89 89
Pesha e pajisjes jashme kg 44 48
sqAlbanian
× Chat