Eksploroni paisjet HAIER

 KONDICIONER REZIDENCIAL & KOMERCIAL

 TELEVIZORË 4K SMART

 FRIGORIFERË

  LAVATRIÇE A+++

  BOILER SMART

  SHFLETONI KATALOGET HAIER

Pse Haier?

HAIER është prej 30 vjetesh prodhuesi më i madh në botë  i elektroshtëpiakeve të bardha. Qëllimi i HAIER group është ti ofroje klientëve produkte inovative dhe inteligjente që përshtaten në mënyrë të përkryer me nevojat e tyre. Për HAIER, nevojat e klientit janë gjëja më e rëndesishme gjatë hartimit të produktit dhe fazës së zhvillimit. Kjo është arsyeja pse Haier zotëron 29 qëndra prodhuese dhe 16 parqe industriale në Europë, Ameriken Veriore, Azi, Lindjen e Mesme dhe Afrikë. Prania globale i lejon Haier group të lokalizojë prodhimin dhe të krijojë produkte me cilësi të lartë të dizenjuara posaçërisht për nevojat lokale.
Tashmë HAIER është prezente edhe në Shqipëri me gamën e saj të gjërë të produkteve me cilesi të lartë dhe çmim të pakonkurueshëm.

  INSPIRED LIVING

50

Standarte Ndërkombëtare

38000

Patenta Ndërkombëtare

170

Çmime Ndërkombëtare

1000

Mbi 1000 Klientë të kënaqur në Shqipëri

ÇERTIFIKIM NGA EUROVENT

Kondicionerët Haier janë çertifikuar nga organizata EUROVENT për performancën e njësive të kondicionimit, në përputhje me standartet europiane. Kjo çertifikatë, garanton konsumatorin që karakteristikat e motorrit (kompresorit), konsumi i energjisë, performanca, zhurma etj janë të sakta dhe përputhen plotësisht me përshkrimin e produktit.

Adresa Jonë:

Tiranë

Bulervardi Petro Nini Luarasi,
Tregu Elektrik

E-mail:

      info@haier.al

CEL:

+355698000050

sqAlbanian
× Chat